Over u

Of u nu al jaren een assurantiekantoor runt, of pas gestart bent als tussenpersoon, u doet er alles aan uw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn wanneer het gaat om een verzekering, hypotheek of pensioen aanvraag.  U hecht grote waarde aan persoonlijk contact, een heldere uitleg en een daadkrachtige instelling. U wilt uw klanten laten zien dat u zegt wat u doet en doet wat u zegt.
 
Het is natuurlijk prachtig wanneer de zaken goed lopen en u het steeds drukker krijgt. Maar dat is ook een valkuil. Want voor u het weet zit u uren achter uw pc formulieren in te vullen, te bellen met verzekeraars en offertes op te stellen. En heeft u nauwelijks nog tijd voor contact met uw klanten. Niet helemaal zoals u het voor ogen had toen u begon.
 
Door Mandaat in te schakelen als partner kunt u zorgen dat u wel weer tijd krijgt voor direct klantencontact. U doet weer wat u leuk vindt en waar u goed in bent. Wij nemen de administratieve rompslomp voor onze rekening. Wij bieden u een dienstenpakket onderverdeeld in vier modules, waardoor u zelf kunt bepalen hoeveel werk u uit handen geeft.
 
Van basispakket tot totale ontzorging, wij zijn graag uw partner!

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!