Over ons

Als serviceprovider is het onze taak ú werk uit handen te nemen. Ontzorgen noemen we dat. Wij kunnen alle administratieve taken van u overnemen, indien u dat wenst. We werken nauw samen met Mandaat Assuradeuren, zij verzorgen de polisafgifte. Maar we kunnen ook de backoffice op ons nemen. Uiteraard met behoud van uw eigen gezicht en huisstijl. 

Kennis is kracht

We zijn een jonge, gezonde en groeiende organisatie. We willen dat u zich als assurantiekantoor bij ons thuis voelt. We gaan voor wederzijds vertrouwen en een persoonlijk klik. Bij ons vak hoort ook het bijhouden van kennis. Daar besteden we veel aandacht aan door permanente educatie. Zo blijft u, net als wij, van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied op de hoogte.  
 
Wij hebben onze diensten onderverdeeld in vier modules, namelijk: 
U bepaalt zelf hoeveel werkzaamheden u uit handen geeft en welke werkzaamheden u zelf wilt blijven doen. Door ons in te schakelen kiest u voor gemak en een betere dienstverlening naar uw klanten toe!

Onze klantenkring

Ons werkgebied is voornamelijk Oost-Nederland. We werken samen met veel verschillende assurantiekantoren of tussenpersonen. Ook assurantiekantoren of tussenpersonen die de verzekeringsportefeuille nog beheren, maar willen afbouwen, kunnen wij ontzorgen.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij als serviceprovider voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.